2013. szeptember 21., szombat

11.Rész -Niall-

 Sziasztok újabb részt hoztam, új ötleteim támadtak így hamar tudtam mostanában bejegyzést hozni, de ezentúl visszaállunk a rendes kerékvágásba, csütörtök körül várhatóak majd a részek. Ennél a résznél nekem nagyon fontos a véleményetek. Jó olvasást.



"Azt mondják a halál nem semmisíti meg az életet, csak átalakítja. Akárki is találta ki, nem járt messze a valóságtól, mások talán ugyanúgy élnek, de az én életem elveszett, mintha csak elégették volna és belőle csak füst maradt. Ez vagyok én most, egy olyan dolog amiről sejtik, hogy létezik, még sem mindig látják, csak akkor ha valaki kinyitja a szemét."

- Látom kijózanodtál - törölte álmosan szemeit Niall, majd Harry mellé ült az ágyra.

- Már hajnal óta fent vagyok.

- Nem fáj a fejed? Az este eléggé kiütötted magad, ugye tudod?

- Nem érdekel Niall! Én nem bírok úgy élni, hogy Roxy nincs velem! Értsétek már meg! Hiányzik, és ha iszom elfelejtem Őt, elfelejtem a fájdalmaimat - ölelte át szorosan a lábait.

- Megértelek, de ez akkor sem megoldás, tönkre teszed magad, ráadásul azt a csajt muszáj volt felszedned?

- Milyen csajt? - kerekedtek el a szemei.

- Egy kis vörös, elég csinos volt, ha nem szedjük le rólad talán az ágyában kötsz ki.

Harry idegesen túrt a hajába, majd szorosan zárta össze szemeit.

- De én szeretem Roxyt - suttogta.

- Minden rendben lesz, csak idő kérdése és újra a régi leszel - boxolt barátja vállába Niall, de nem ért vele el kellő hatást.

- Soha nem leszek már rendben. Belül legalábbis nem, mindennap ugyanúgy fáj, hogy nincs velem, mindig rágondolok és azt hiszem soha nem is fogom tudni elfelejteni. Nagyon szerettem, talán soha senkit nem szerettem ennyire mint Őt.

Niall együtt érzően húzta el a száját, majd az ablakon bámult ki, az őszi idő Londonban sem hazudtolta meg önmagát. A szél süvített, a fák lombja bejutásért könyörögve kopogtattak az ablakon, néma csendben telt az a pár másodperc amíg Niall gondolkodott, mivel tereljen erről a témáról. Közben én csak ültem velük szemben, próbáltam kitalálni a gondolataikat, talán valamennyit megtudtam, de azt hiszem Harry legbelül elfelejtene, csak nem mondja.

- Lassan fűteni kéne, olyan hideg van itt is mint nálam, és ez az időjárás csak rosszabbá teszi - törte meg a csendet a szőkeség.

- Lehet - felelte Harry egykedvűen.

- Miért hívtál hajnalban?

- Álmodtam.

- Roxyval ugye? - hangzott ez inkább kijelentésként mint kérdésként.

- Nagyon rossz volt, meghaltál... - hajtotta le fejét, így kusza tincsei teljesen eltakarták az arcát.

Tudtam, hogy elérzékenyült, Niall sem siettette a történet folytatásával, megvárta míg Harry összeszedi magát.

- Roxy is velem volt és Liam is, az autópályán siettünk oda ahol te voltál, de útközben baleset ért minket és meghaltunk mi is. Olyan vészjósló álom ez nem? Eddig soha nem álmodtam ilyeneket, sőt nem is emlékszem, hogy Roxy halála előtt álmodtam volna, de mostanában csak vele álmodom. Ami egyáltalán nem rossz, csak elkeserít mikor felkelek. Nincs mellettem, mikor kinyitom a szemeimet az üres párna fogad, pedig néha azt érzem itt van, azt kívánom bárcsak kisétálna a fürdőből, de ez lehetetlen. Niall! Néha azt érzem megőrültem! - vágott rémült arcot Harry.

- Hányszor mondjam el, hogy itt van veled?

- Nem lehet! - állt fel idegesen.

- De te mondod, hogy érzed! Akkor most miért lettél hirtelen ilyen? - kérdezte Niall.

- Nem hiszek ebben,  meghalt, természetes, hogy magam mellett akarom tudni. A képzeletem játszik velem csak! És kérlek ne beszéld be nekem a hókuszpókuszaidat, mert én nem vagyok rá vevő!

- Érdekes mégis te nyavalyogsz milyen rossz neked, hogy vele álmodsz, nem hogy örülnél, hogy valaki meghallgat! Ja és még annyit sem mondtál Boldog szülinapot!

- Boldog szü...

- Köszi, tényleg nagyon boldog!

Niall felállt, sietősen az ajtóhoz lépkedett, majd bevágta úgy, hogy talán az egész ház beleremegett. Harryn egy szikrányit látszott a megbánás apró sugara, de nem ment barátja után, helyette visszafeküdt az ágyába, magára húzta a takarót. Úgy feküdt ott mint egy gyerek, hallottam szipogását, végre elengedte könnyeit, talán hetek óta először sírt miattam. Lefeküdtem mellé, és csak hallgattam szapora lélegzet vételeit. Bármennyire is sajnáltam, nem tehettem érte semmit, maga tehetetlenül figyeltem minden mozdulatát, mire percek múlva megszólalt.

- Elakarlak felejteni, nem akarom, hogy tovább fájjon.

Tudom, hogy ezt akartam, mégis mikor kimondta a szavakat ott ahol a szívemnek kellene lennie lángolt. Düh és keseredettség egyvelege cikázott bennem. Nem Harryre voltam dühös, hanem a helyzetre, arra, hogy meghaltam. Nem okolhatom Őt azért mert továbbakar lépni, én mégis abban a pillanatban kitörtem magamból, a fájdalom szétsugárzott láthatatlan testemben ami hatalmas robajjal törte ki az ablakokat a szobában. A csípős őszi zivatar nem kegyelmezett, azonnal befurakodott a szobába. A törött üvegekre sebesen esőcsöppek kerültek, a szél bömbölő hangja fülsüketítő volt. Másodpercek töredéke alatt történt az egész, Harry még mindig a paplan alatt volt, mikor az ablakok szétrobbantak megugrott fektében, de nem mert előbújni rejtekéből, csak akkor mikor nem sokkal később Liam futott be a szobába.

- Mi történt? - kérdezte Harryre meredve.

Abban a pillanatban megbántam a kirohanásomat, kárt okozhattam volna Harryben. Az erőmet nem tudtam kordában tartani, el kellett tőle mennem. Oda ahol talán megértenek és együtt éreznek velem. Rose-hoz igyekeztem...

Sétálni kezdtem, összeakartam szedni a gondolataimat, mielőtt Niall házához értem volna. Mindent végigpörgettem a fejemben ami az elmúlt percekben történt. Harry elakart felejteni, megértem, mégis fájt...rettenetesen.  A szél úgy fújt, mintha egy turmix gépben lettem volna mikor Niall-hoz értem, a faleveleket, az eldobott szemetet kavarta mindenhol ahol csak járt. Talán életemben sem tapasztaltam ekkora vihart. Az eső cseppek áthatoltak láthatatlan testemen, azt kívántam akkor, bárcsak érezném, bárcsak minden csepptől kirázna a hideg, az azt jelentené, hogy élek... de nem.
Nem tudom miért, de csak álltam a ház előtt, talán azt szerettem volna, hogy amit akartam az valóra váljon, de hiába. Néhány ember sebesen kapkodta a lábát mellettem, esernyőjüket a szél kicsavarta a kezükből, bőrig áztak. A csapat női tagjai megugrottak a hirtelen jött mennydörgéstől, majd félelmetes sebességgel villámlott, szinte egyenesen felém. Reflexszerűen elugrottam onnan ahol álltam, de mikor visszanéztem, Niall háza felől füst felhők törtek fel.

Azonnal a házba futottam, a nappaliban nem láttam, ezért a szobájába igyekeztem. Mikor beléptem Rose-t pillantottam meg elsőként, összetörten térdepelt Niall előtt, aki kormos testtel feküdt a földön, alatta hatalmas területen megszenesedett a padló. A mennyezeten jókora lyuk tátongott, az eső Niall-t sem kímélte, megtalálta az egér utat, így könnyen áztatta az élettelenül fekvő fiút.

Kezeimet a szám elé kaptam, hogy elfojtsam a sikolyomat. Rose egyből felém fordult, szemei könnyektől csillogtak, de nem támadt nekem. Fájdalomtól eltorzult arccal nézett rám és segítség kérően intett felém.

- Azt hiszem meghalt - nyögte ki, mikor mellé térdepeltem.

- Az nem lehet... - suttogtam.

- De a lelke hol van? A testéből nem láttam még kilépni! - ordította dühösen a szőke hajú lány.

- Nyugodj meg - csitítottam.

Átöleltem ahogy keserves zokogásba tört ki, legszívesebben én is azt tettem volna, de valakinek erősnek kellett maradnia. Niall úgy feküdt ott, mint akinek semmi baja, egyedül a bőre volt ami nem volt természetes, a villám csapástól lehetett. De miért Ő? Miért pont ide kellett annak az átkozott villámnak becsapnia? Ahogy gondolataimban veszekedtem a sorssal, eszembe jutott az esti álmom. Niall ott is meghalt. Mi ez az egész?
Percekig meredtünk a mozdulatlanul fekvő fiúra, mikor szirénázó járművek közeledtét hallottuk meg.

- Gyere menjünk! - fogtam meg Rose kezét, de idegesen kirántotta szorításomból.

- Nem! Én itt maradok vele. A lelke itt van valahol. Tudom, hogy nem ment még el! - válaszolt idegesen.

- Nekem muszáj Harryhez elmennem, ha... ha megtudja mi történt... Úristen! - azonnal eszembe jutott, hogy Liam és Harry egyedül vannak otthon, ráadásul az álmomban is együtt ültek autóba Niall miatt, és akkor történt a baleset is.

Nem tudtam eldönteni, hogy hinnem kellene az álomnak, vagy csak egy véletlen egybeesés az egész, de azt tudtam, hogy meg kell akadályoznom, akármi történjen is velük. Nem hagyhatom, hogy Ők is meghaljanak. Rose értetlenül figyelte ahogy a gondolataim kiültek az arcomra. Nem törődtem vele, azonnal hátat fordítottam neki. De mikor indulni akartam, egy ismerős hang ütötte meg a fülem, aki a nevemen szólított.

- Roxy? - ő volt az... Niall.


38 megjegyzés:

  1. Pont a legérdekesebb résznél állsz meg:$ :DDD Ez is fantasztikus lett , nagyon várom a kövi részt :)) <3

    VálaszTörlés
  2. OMG! Legyen ez is álom! Kérlek legyen álom! Niall ne haljon meg! Ne! :'( Siess a következővel nagyon várom! xx <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, hamarosan kiderül mi volt ez az egész :)
      xx

      Törlés
  3. Nagyon jóóóó :))) hamar a köviit <3

    VálaszTörlés
  4. hát nekem nem tetszett. niall is meghal roxy is rose is ne már!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. meg még jó néhányan, de azért olvasni fogom és ezzel nem akartam senkit se megbántani

      Törlés
    2. :D Sajnálom ha nem tetszett, de mindennek meg van az oka...majd egyszer rájössz...mi miért volt... :)

      Törlés
  5. Szerintem nagyon jó lett.Bár egy kicsit szomorú.Kövit.

    VálaszTörlés
  6. Jesszu Atya Úr Isten!!!!!!!!Basszus már!!!!! Énnn.....Hú..... most képzelj el egy lányt aki tomból a házban és wá!Jesszus!!!!!!!Nagyon király lett!Gyorsan folytasd!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, elképzeltem :D Remélem a kövinél is így fogsz :)
      xx

      Törlés
  7. NEEEEEEEEEEEEEEEE!!! jó most próbálok lenyugodni, hogy értelmesen írjak!! szóval. ez egyszerűen!! Basszus! Csak reménykedni tudok, hogy Niall azért látja Roxy-t mert a villámcsapás következtében láthatja a szellemeket... És jahj nekem... Harry és Liam... Basszus máár!! És most csütörtökig üljek a babérjaimon és gondolkozzak h mi a fene lehet a következő részben?? Muszááj?? Jól van teljesen megértem hogy a suli stb. én is blogolok de jahj mááár! :(( ilyenkor menjen a francba a suli, ami elveszi az idődet/időnket! :'( Kérlek. Nagyon szépen kérlek ne kelljek csütörtökig várni... :"( annyira rossz hogy így hagytad abba... őrjítő! :D De azért ez a rész is kurva jó lett (bocsi a csúnya szóért) mint az eddigiek is! :D fuh... "És most Kata lenyugszik... :D"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nem rossz megközelítés... :) DE nem árulok semmit.
      Sajnos nem nagyon csütörtöknél előbb hozni, remélem nem gond ha csak akkor lesz rész. :) Köszönöm, hogy írtál. <3
      xx

      Törlés
  8. UUURRRIIISSSTTTEEEENNN!!! MEGHALT????? NEMÁÁÁÁRRRRR NIAAAAALL♥♥♥ BASSSSZZZUUUSSS KURVA JÓLETT(BOCSÁNYAAT!) DE EZ AZ IGAZSÁG!! NAGYON VÁROM A KÖVIRÉSZT HAMAR HOZD!!♥♥

    VálaszTörlés
  9. MI A????? Ez....uhh. Erre nincsenek szavak. Rettentően jó rész lett! Siess a kövivel! :)

    VálaszTörlés
  10. basszus :OOOOOOO megleptééééél ez ez valami fantasztikusan jóóóóóó :O ♥

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Hát nekem nem szabadna gondolkoznom ilyenkor a blogoddal kapcsolatban, mert mindig eszembe jut egy dolog, és tessék azt írod le a következő részben. Direkt nem akartam leírni neked, hogy mit gondolok, mert úgy sem árulod el nekem, hogy mi lesz...
    Most is elkezdtem képzelődni, és remélem beválik, mert akkor tudom mi lesz! :P
    Nagyon szuper lett és főleg, hogy azt a zenét hallgattam amit az elejére kiraktál!
    Én egy jósnő vagyok xD :)
    Nagyon szuper, komolyan nagyon tetszik. Ügyes vagy, jól megoldod a dolgokat! :)
    Siess <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Örülök, hogy valaki kitalálja mire gondolhatok, aztán kíváncsi leszek, hogy a kövi részben történteket is előre látod-e :)

      Köszi, hogy írtál. xx

      Törlés
  12. ooooo naa most komolyan ??? hogy vagy ilyen szivtelen hogy a legizhalmasabb résznél hagyod abba ?
    ez nem lehet igazzz -.- siess a kövivel mert ha nem megörülök . Nagyoooooooon jóóó imáááádom <3<3<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, muszáj volt itt abbahagyni, imádlak titeket húzni az az igazság, gonosz vagyok :(
      xx

      Törlés
  13. Szia:) OMG!! :D Istenii lett!! *--* Sírtam,sírok,és sírni fogok! :'( Niall ugye nem hal meg?? :(( Ha igen Roxynak lesz egy társa :) Minden rossznak van tehát egy jó oldala .^^ Köszönöm hogy ilyen kiváló PER-FECT részt hoztál nekünk :33 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Sajnos nem mondhatom el, de ha elolvasod a legelső sorokat kiderülhet.... :)

      xx <3

      Törlés
  14. Nem volt igazad! Az imádomra kattintottam. azt hiszem, tudom mit akarsz ezzel elérni. Remélem tudom:DD Mert ha tudom, akkor ez... K******** király:DD Ha nincs igazam, akkor meg szomorú leszek. Szóval embereld meg magad és siess:D (de ha már így csütörtökre ígérted tartsd be, nehogy elveszítsd a tekintélyed!:DD) Egyébként meg szerintem csak is a történtek miatt kaptál nem tetszik pipákat. Hidd el, imádják:D

    Nagyon aranyos volt, ahogy Harry és Niall beszélgettek még ha az is lett a vége, hogy Niall megint meg lett sértve. Szerintem ezt már direkt miattam csinálod, hogy engem kínozz. Valószínűleg ezért is játszol az életével folyamatosan:D Te kis huncut...

    Egyébként meg nagyon jó ötlet volt az ablakok betörése. Hihetetlen, hogy Harry ezek után sem kezd el hinni. Vagy csak reménykedni, hogy talán mégis ott van és hallja. Nem gyanús neki, hogy pont akkor történt az eset, mikor kimondta, hogy felejteni akar? Buta Harry:DD

    Na, már kíváncsi vagyok, mi lesz itt:D Érzem, hogy jó lesz.
    ~xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy nem volt igazam. Nagyon jól esik, hogy ilyen jónak gondolod a blogot, és ezt a részt. :D
      Ha Niall benne van egy részben az mindig aranyos. :D
      És van abban valami mint amit mondasz, miattad kínzom néha Niallt. :D
      Köszi a komit.
      xx

      Törlés
  15. Úúúúúúúúúúúúúúristen,eszméletlen hamar kövit..xxx
    Claire

    VálaszTörlés
  16. Na neee, ez most komoly? Niall is meghalt? Siess lécci a kövivel, eszméletlen jó rész lett!xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, hát...neked is elmondom, hogy az első dőlt betűs sorok elárulnak valamit. :)
      xx

      Törlés
  17. Várj... Oké szvl : Niall meghalt? :O
    Mért? Ne!!! Ő volt az egyetlen aki úgymond tudta, hogy Roxy ott van és mondta a többieknek akik nem hittek neki de akkor is csak ő hitt benne... Erre most meghal? Remélem Roxy csak álmodik újra és azt is csak álmodta, hogy felkelt... Harry!!! Mi az, hogy el akarod felejteni?! Ne akard elfelejteni! SOHA! Bár nem hiszem, hogy sikerülne neki még ha próbálkozna is... De most ha Niall tényleg halott akkor a csapat többi tagja is meg fog "rokkanni"hiszen Roxy halálát is rosszul viselték erre most Niall?
    A banda egyik tagja... :'( méghozzá egy olyan tag aki próbálta összetartani Harryt. Legalábbis szerintem ő volt az aki leginkább próbálta. És most meghal... :'(
    Lehet nem lett valami értelmes ez a komment de remélem megérted, hogy mit magyarázok xd
    És remélem a következő részen nem kell meginT bőgnöm... Az utolsó (ezzel együtt) három részen a végére mindig elsírtam magam. Most végképp...
    Nagyon várom a következő részt és remélem az is ennyire jó lesz mint ez! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia...nem mondom meg :D Olvasd el az első sorokat, talán valami kiderül belőle.

      Szegény Harry nagyon kivan, Ő sem gondolja komolyan a felejtést, de már kínjában nem tud mit csinálni, talán az ablak betörése felnyitotta a szemeit?....lehet.

      Értettem a kommentedet, és nagyon köszönöm.

      xx

      Törlés
  18. Szia!
    Láttam, hogy engem keresel, tudom is miért.
    Ha magadat hibáztatod, amiért töröltem a blogomat, megnyugodhatsz, mert nem miattad. Vagyis részletben igen. Felnyitottad a szememet, hogy ez a blog írás nem nekem való. Senki se profi a kezdetektől, de én ezt nem tudnám végig csinálni... Sajnálom. :( Te mindig is nagyon jól írtál. Soha nem sírtam még ennyit egy blog miatt, se a való életben valami gondom miatt. Te miattad kezdtem el írni. Nem sok sikerrel. Nagyon sok célom volt azzal a bloggal. A történetet kitalálása könnyen ment a fejemben, de a megvalósítás nehéz volt. :/ Sajnálom, amiért idáig nem jelentkeztem!

    A blogra térve:
    Még mindig nagyon szeretem. Nem is tudom, hogy tudsz ennyi mindent kitalálni. Annyi minden van a fejemben, amit elszeretnék mondani neked, de nem tudom egyszerűen megfogalmazni. Ennyi mindent nem hittem volna, hogy ki lehet hozni egy blogból. De neked sikerült! Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, meg úgy összességében az egész történetre, ha majd végeztél a bloggal, amit nagyon nem várok. :( Előreláthatólag kb. megtudod mondani, hány rész lesz? :) Nagyon megköszönnél. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. El nem tudod hinni mennyire megörültem mikor megláttam, hogy írtál nekem. És most rettentően dühös vagyok magamra, én tényleg nem akartalak megbántani, és nem is annak szántam a soraimat, egyszerűen csak próbáltam utalni azokra a részekre amin javítani kell. És csak azért említettem hasonló blogot, nehogy később megvádoljanak azzal, hogy esetleg másolsz, de aztán láttam a Most jó c. filmet és rájöttem mindenre, az alapján írtad volna a blogot. Amivel semmi gond nincs.
      Én azt mondom neked, ne hagyd abba, mert fejlődni csak úgy tudsz ha írsz, és ha szereted csinálni, akkor nem hagyhatod abba, még egy ilyen hülye miatt sem mint én.

      Köszönöm, hogy ennyire dicsérsz, nagyon jól esik, és boldog vagyok miatta. Viszont most nem érzem helyénvalónak, mert megbántottalak, amit nem akartam. :(

      Huh mennyi rész? Még nem tudom igazán....de úgy 30...lehet kevesebb lehet több, nem akarok ígérgetni, szóval majd meglátjuk.

      Ha szeretnél velem beszélni lécci jelölj be FB-on. https://www.facebook.com/illes.szilvi

      xx

      Törlés
    2. Nem azért, töröltem, mert megbántottál, meg hogy azt mondtad hadjam abba. Mert ez nem így van. A te véleményed után gondolkodtam el... Mint ahogy az előző kommentemben is írtam, nem szeretném folytatni az írást. Szinte semennyi szabadidőm nincsen, csak annyi, hogy néha-néha ellátogathassak a kedvenc blogomra és olvassam az új feltett részt. :)
      Szóval ne hibáztatsd magadat, mert nem te vagy a hibás! :)

      Törlés