SzereplőkRoxy Atkins : 18 évét árvaházban töltötte.Az élet számára csak a küzdelemről szól, vajon túl tud lépni a megaláztatásokon és az emberektől való félelmen? 

Harry Styles : Talán Ő lesz az a fiú aki képes lesz megváltoztatni Roxyt.. Egy szerelmes szív miken tudja túl tenni magát? Egyszer talán Harry szenvedésének is vége lesz?

Niall Horan : Egy jó barát aki mindig ott van ha kell,bármiben számíthat rá az ember. Humora sem az utolsó, bármikor megnevettet ha kell. Talán Ő lesz az aki segít majd Roxynak, egy bizonyos ügyet lebonyolítani...

Liam Payne : A csapat "apukája", ha rosszat csinálnak a fiúk Ő a leghiggadtabb mind közül, elsimítja a dolgokat. Képes lesz Roxynak is segíteni? De hogyan?

Louis Tomlinson : Ő a humort képviseli a csapatban, Niall mellett Ő a másik személy aki ha kell éjszaka is fel kell hogy megnevettessen. Ha belopod magad a szívébe, onnan nehezen kerülsz ki.Zayn Malik : A szép fiú aki hajkurássza a lányokat, jelenleg barátnője nincs. Ki lesz az aki elcsavarja a fejét még ha csak egy kis időre is...

Rose Ramsay : Niall-t kísérti egy ideje, de soha nem viszi túlzásba, nem akarja halálra rémiszteni a fiút, ezért megbújik a sötétben, viszont nagyon szereti... Roxynak segíteni fog? Feladja a makacskodást egy idő múlva?

Jane Lewis : Harry gyerekkori barátja, miért tér vissza a fiú életébe? Mi a célja? Vajon eltudja Harry szívét rabolni? 

Ronald Clarks : Roxy volt szerelme, még az árvaházban halt meg. Talán ő lesz az aki árnyként kísérti a lányt?

 Mona Stewart : Roxy legjobb barátnője volt az árvaházban, de a sok megaláztatás után feladta a harcot. Hol találkoznak újra? Melyik világban?Mr Holman : Ez az ember rengeteg életet tönkretett már. Ő felelős többek közt Roxy barátnőjének öngyilkosságában is. Vissza tér még valaha?


 Hannah Greene : Roxy barátnője volt, Ő is Mr Holman áldozata lett, Liam barátnője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése