2013. április 17., szerda

12.Rész -Kajacsata-

Sziasztok, itt a 12.rész. Komikat kérek és pipákat :) Puszii


Elég későn aludtam el, nem bírtam kiverni a fejemből a múltat, és azt hogy valakinek mesélnem kéne róla. Tudom hogy a legalkalmasabb ember erre a testvérem, de annyira szégyenlem az egészet. Nem tudom hogy kezdjek neki, még várok egy kicsit és összeszedem a gondolataimat, talán elfelejtem addigra és nem kell előadnom a történetet.

1 hét telt el számomra semmit tevéssel, egyedül a futás kapcsolt ki, de az is csak reggelenként. Liam egész héten stúdiózott, a fiúkkal sem találkoztam. Így egy hirtelen ötlettel álltam szombat reggel Liam elé.

-Figyelj, nem akarok egész nap itt bezárva lenni, tudod, csak az érettségim van meg. Szeretnék tovább tanulni - ültem Liam mellé.

-Persze ahogy gondolod, és gondolkoztál már milyen irányba akarsz tanulni?

-Szeretnék fotózással foglalkozni.

-Modell szeretnél lenni?

-Dehogy, a fényképezőgép túl oldalán szeretnék állni, mint fényképész - mosolyogtam.

-Megleptél, én inkább a másik oldalon látnálak.

-Nem, én nem akarok ott állni, jobban érdekel a fényképészet, bár eddig természet fotókat csináltam az utóbbi egy hétben.

-A futás közben? - nevetett.

-Igen, találtam egy gépet itt a nappaliban, és gondoltam elviszem magammal. És teljesen magával ragadott ez a világ. De ha lehet inkább műtermi fotózásokra mennék.

-Talán ebben tudok segíteni, de előtte be kell szereznünk egy komolyabb gépet - karolt át.

-Nem tudod milyen boldog vagyok most, nem is tudom mivel érdemeltem ki, hogy ilyen kedves testvérrel áldott meg a sors.

De talán mégis tudom, a sors úgy próbál jót cselekedni velem a sok rossz után hogy kaptam egy tiszta lelkű embert Liam személyében.

-Nem is mondtam még, de este átjönnek a fiúk, ha nem baj - nézett rám.

-Dehogyis, én elleszek a szobámban.

-Ne csináld már, attól, hogy Harryvel van bajod, nem kell egész este bent kuksolnod. Szórakozz, kérlek.

-Na jó, lehet igazad van, a többiek amúgy is nagyon szimpatikusak.

Bár a múlthéten erőt vettem magamon, és gondolatban ugyan de kibékültem Harryvel, de valahogy nem visz rá a lélek hogy személyesen is megtegyem. Biztos vagyok benne hogy ma is előáll valami marhasággal.

-Rendelek kaját, Niallnak egy egész csirkét, magunknak elég pár szendvics, de lehet azt is Niall enné meg. Szerinted rendeljek többet?

-Nekem mindegy, de soha nem baj ha több szendvics van, ha megmarad megesszük reggelire.

Izgatottan vártam az estét, hiába is tagadom az elmúlt egy hétben hiányzott Harry, de nem értem, hogy miért, mi foghatott meg ennyire benne? Talán a szeme? Vagy szépen ívelt dús ajkai? Úristen mire gondolok, kezdem magam szégyellni az ilyen gondolatokért.

Az estére nem öltöztem ki, felkaptam egy koptatott farmert egy lila trikóval, és belebújtam a mamuszomba. Igen mamusz, Liam lepett meg vele a héten, egy óriási rózsaszín szőrös valami aminek a feje egy póniló. Első reakcióm  mikor megláttam ezt a csodát, hogy nevettem hasamat fogva, de jobban megnéztem és tetszett, annyira, hogy ma is ebben jelenek meg a díszes társaság előtt.

Meghozták a kajákat, de nem gondoltam volna, hogy ennyit, azt hittem csak pár szendviccsel többet hoznak, de ha jól számoltam több mint 30 darab különféle szendvics plusz rántott húsok, köretként saláták. Szerintem ez egy hadseregnek is elég lett volna.

Úgy 7 óra körül megérkezett Louis és Eleanor, ennek kifejezetten örültem hogy El is eljött, legalább nem unatkozom, és nagyon jó fejnek is tartom.
Persze egyből megcsodálták a lábbelim.

-Wow! Csodaszép mamusz - bókolt El.

-Köszi, Liam érdeme.

-Roxy szerinted a póni lovak is szeretik a répát? - mondta teljes komolysággal.

-Fogalmam nincs, de úgy gondolom ha a lovak szeretik, minden bizonnyal a pónik is - nevettem.

-Jaj Louis, te olyan hülye kérdéseket tudsz feltenni - borzolta össze Eleanor szerelme haját.

Pár perccel később a három jó madár, Niall Zayn és természetesen Harry is megérkezett. Ma este én voltam az ajtó nyitó, így őket is én köszöntöttem elsőként.

-Sziasztok! - mosolyogtam.

Mindegyikük köszönt két puszi társaságában. De a három fiúból kettő elég meleg fogadtatásban részesített. Zayn a puszi közben végig simogatta a hátam, de olyan lassan hogy szinte libabőrös lettem. Zavaromban azonnal Harryre néztem, aki várt a sorára.
Persze Őt sem kellett félteni, mind a két puszit amit az arcomra nyomott hosszú volt és gyengéd, utána szemembe nézett és elővette azt a kiállhatatlan perverz vigyorát.

-Szexi a mamuszod - kacsintott.

Megforgattam a szemem és betessékeltem a nappaliba.

Ma mindennek remekül kell mennie, nem akarok veszekedni, csak jól érezni magam.

Előkerült pár üveg pia ismét, ha tudnám honnan?! De volt egy sejtésem, a fiúk hozták, nem bírnak alkohol nélkül bulizni. Csak reménykedni tudtam benne, hogy ma este kicsit visszafogják majd magukat.

Elfogadtam egy pohár pezsgőt,  mondtam nekik egész este azt az egy pohárnyit fogom inni. Eleanorral nagyon jót beszélgettük, elterveztük, hogy valamelyik nap együtt vásárolunk ruhákat. Ez egy kicsit felvillanyozott hisz imádom a vásárolni.

-Kicsit pörgessük be a bulit, szerintem üvegezzünk! - állt fel a kissé pityókás Zayn.

-Ne már! - szóltunk kórusban Eleanorral. - Olyan gyerekes!

-Akkor van jobb ötletetek? - tárta szét a kezeit.

Megráztuk a fejünket és láttuk ahogy az asztal közepére helyez egy üres pezsgős üveget.

Harry kezdte a pörgetést, Niall felé mutatott az első pörgetés eredménye. Niall egyből rávágta, hogy felel.

-Oké, ha bezárnának egy pincébe, és nincs mit enned, lerágnád a saját lábad?

-Nehéz kérdés, mivel valószínű már az első órában éhes lennék, lehet nem kéne egy hetet várni. - vigyorgott.

Persze mindenki dőlt a röhögéstől, hülye kérdésre hülye válasz.

Ezután Niall pörgetett és micsoda véletlen Harrynél állt meg. Ki sem kellett mondania Niallnak a kérdést, Harry elkiáltotta magát, hogy mer. Bíztam benne, hogy jól megvicceli Őt Niall, ahelyett egy olyan feladatot adott neki ami kicsit kihozott a sodromból.

-Csókold meg Roxyt! - vágta rá a feladatot a szőkeség.

Harry egyből vigyorgott és engem vizsgált a tekintetével. Mindenki egy emberként kiabálta, hogy hajrá.

-Na nem, engem nem fog Harry megcsókolni! - mondtam durcásan.

Harry felállt, azt hittem megsértődött, de egy fél perc elteltével újra megjelent, de nem a saját helyére ült, egyenesen felém közeledett. Leguggolt elém, hirtelen azt sem tudtam mit csináljak, felrohanjak a szobámba vagy egyszerűen rúgjam tökön?! Sajnos egyikhez sem volt lelkierőm, sőt időm sem, mert belenézett a szemembe és megcsókolt. Ajkai olyan forróak voltak és puhák, egy pillanatra elfelejtettem, hogy haragszom rá. De ez a csók olyan fura volt, nem ilyennek képzelt, olyan nagyon meleg, és erős. A nyelvem hegyén éreztem valamit ami nem volt kellemes, és akkor észbe kaptam, ez a szemét erős paprikát kent az ajkaira. Egyből ellöktem magamtól, és megpofoztam. Mindenki csak lesett nem mertek megszólalni.

-Te normális vagy? Bekened a szád paprikával, és így csókolsz meg? - néztem az arcát simogató kócosra aki vigyorgott.

Mindenki nevetni kezdett amint meghallották mit tett velem Harry, valahogy nekem nem volt kedvem ezen röhögni.

-Így jár aki nem akar megcsókolni - kacsintott.

Olyan dühös lettem, hogy levettem a pónis mamuszom és neki dobtam. Nem kellett volna, mert az egyik nem Harryt találta el, hanem Niallt aki éppen bekapott egy uborka darabot. Annyira meglepődött, hogy eldobta a kezében lévő szendvicset.

-Kaja csata!! - kiáltotta Louis.

Erre mindenki dobálni kezdte a csipszet, a szendvicseket, kivéve engem és Liamet. Próbáltuk leállítani őket de hasztalan volt, egyedül Eleanor hagyta abba két szendvics eldobása után ami telibe kapta Louis szemeit. Ezen még én is nevettem.

Niall, Zayn, Harry és Louis, dobáltak mindenkit akit csak lehetett. Próbáltam a falhoz lapulni, hogy még véletlenül se találjon el semmi. Harry észrevette, hogy nem veszek részt a játékban, majd egy torta szeletettel indult el felém. Csak pislogtam, nem tudtam elrohanni olyan hirtelen ott termett mellettem. Nem kegyelmezett, hiába néztem rá rémült tekintettel. Egyenesen az arcomba nyomta a banán ízű szeletet.

A meglepettségtől csak néztem őt, ahogy vigyorogva közeledik felém ajkaival, majd vadul falni kezdték az enyémet és nyelvét éreztem a szám körül. Elkezdte lenyalni rólam a krémet. Kezeit a mellkasára tettem, próbáltam eltolni, szerencsére észbe kaptam, hogy mit művel velem. Nem kellett eltolnom, vette a lapot.

-Ugye ez már finomabb csók volt. Ha akarod kaphatsz még - mosolygott most már ő is krémes arccal.

Mielőtt megtudtam volna szólalni újabb puszit nyomott az ajkaimra, majd elsietett és Liamet kezdte el dobálni, aki csak csóválta a fejét, gondolom látta az egész jelenetet.





18 megjegyzés:

  1. Istenem... Imádom a rámenős Harryt, zsenge kora ellenére baromi jól áll neki! :-D

    A kajacsata remek ötlet, főleg, hogy nem neked kell majd utánuk takarítani! :-)

    Mondjuk Niall lehetett volna kicsit ötletelősebb is az üvegezésnél, de gondolom éhes volt... Az viszont vicces volt, hogy Harry megviccelte kicsit Roxyt, így most kicsit talán összemelegedtek.. :-)

    Gyorsan, gyorsan! :-))

    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen lehet összemelegednek végre :D majd minden kiderül előbb utóbb :)

      Törlés
  2. Woooow....awesome!
    köviii mikor várható?
    nm lehetne h holnap meglepj egy résszel a haza utazásom alkalmából?örülnék neki puszaaa:)

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez a Harry nem valami szimpi:DD Bocsi:( Ettol eltekintve NAGYOOOOOOOOOON JOOOOOOOOOOOOO Lett a resz:) Bar gondolom ezt mondanom se kell, mert emgszokhattuk:P Kovit gzyorsaan:)
    xxx

    VálaszTörlés
  4. "lerágnád a saját lábad?" - kérdésen nevettem. Mi ez a kérdés? Te jó ég. Nagyon aranyos. ^^ *__*

    Aj, ez a Harry... micsoda alak. Gondoltam, hogy valami sunyiságon töri a fejét, mikor kiment:D Ez de gonoszság! :D

    A tortás rész pedig... mit is mondhatnék? Ah, olyan édes. (szó szerint is)
    Mi lesz itt? Szegény Roxy nem sokáig fogja tartani magát úgy érzem. Ilyen ostrom alatt képtelenség:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen próbálok kisit vicces részeket is belevinni :)
      Én Roxy helyében már a nyakába ugrottam, de sajnos én nem ő vagyok :D

      Törlés
  5. Elképeszten dilinyós ez a Harry, amellett, hogy nagyon rámenős a kis drága. :D Tetszik ez az énj is, meg az is hogy Roxi már nem annyira depresszív. Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igen harry nagyon dinnye tud lenni :D

      Törlés
  6. Oh,Jesus,ez nagyon jó lett,végre kezdenek összemelegedni :D siess a következővel :) xx

    VálaszTörlés
  7. Úúúúú ezz nagyon jóó lett!! Nekem a paprikás rész tetszett!! Jókat nevettem!! Főleg a "lerágnád a saját lábad?" kérdésen!! :) Gyorsan a köviit!! :)xoxo

    VálaszTörlés
  8. Ez.egyszerüen szuper volt.. Harry és Roxy közt annyira forr a levegõ pedig még együtt sincsnek :))) remélem hamar össze jönnek és Harry csinál még.ilyen hülyeségeket xdd :) xoxo siess :)) pusssssszi :)<3

    VálaszTörlés
  9. Szió. Egyszerűen rúgd tökön. Hát ez nagyon jó volt. :D Nagyon tetszett ez a rész (is). Nagyon nagyon szeretem ahogy írsz. És ez a Harry, bolond. <3
    Hamar kövit. Puszi. xX

    VálaszTörlés