2013. szeptember 25., szerda

12.Rész -Látlak-

 Sziasztok íme a 12. rész, el sem hiszem, hogy már itt tartunk. Remélem velem tartatok továbbra is, köszönöm az eddigi kedves szavakat és pipákat. Jó olvasást.


"Nem csak elhiszed, hogy vannak csodák, hanem be is bizonyosodik, hogy léteznek. Amikor a Véletlen egyetlen pillanatban találkozik a Sorssal, képes teljesen megváltoztatni és felülírni az életedet. És van, hogy a másikét is."

Félve fordultam az ismerős hang irányába, olyan lassan tettem amilyen lassan csak lehetett. Mikor megláttam Niallt előttem, ha lett volna szívem valószínű ott helyben szívrohamot kaptam volna.

Szemeim a háta mögött elterülő hatalmas helyen elszenesedett padlóra siklott. Niall teste nem volt ott. Értetlenül kaptam vissza tekintetem Niallra, aki csak pislogott és tapogatta magát.

- Meghaltam? - nyögte ki végül, mert én nem jutottam szóhoz.

- Szerintem nem - szólt Rose az egyik sötét sarokból félénken.

Niall odakapta a tekintetét, de a szőke hajú lány elviharzott mellette, ki a szobából. Utána néztem, és akkor vettem csak észre, hogy eltelt az a kis idő, a mentősök és a tűzoltók egy emberként rohantak be a szobába. Rose az egyik tűzoltón még át is haladt.

- Uram jól van? - kiáltották neki az ajtóból.

Niall némán állt és engem nézett, jobban mondva bámult. Többször megtörölte a szemeit, nem-e álmodik. Ezek szerint tényleg látott engem. A mentőorvos, közelebb lépett hozzá és csak ennyit suttogott, miután szemügyre vette a villámcsapás okozta károkat.

- Ez lehetetlen. Hallottam már róla, hogy valaki túlélte, de még nem találkoztam ilyen emberrel - beszélt ámultan.

Niall nem foglalkozott a körülötte legyeskedő orvossal, aki a testrészeit tapogatta végig. Csak engem nézett, láttam mennyi kérdés lappang szemeiben, de abban a pillanatban nem mondhattam neki semmit.

- Sokkos állapotban van - szólt egy újonnan megérkezett mentős.

A tűzoltóknak nem sok dolguk volt, semmi sem égett, a villámcsapáskor parázsló tetődarabokat az eső már rég eloltotta.

- Tud jönni a lábán? - kérdezték Niall- t.

- Maguk is látják Őt? - szólalt meg végre az Ír fiú rám mutatva, mire mindenki felém kapta tekintetét, de természetesen senki nem láthatott.

- Niall hallgass! - rivalltam rá, talán túl hangosan is, mire összerezzent.

- Hallucinál! Hozzátok ide a hordágyat! - kiáltotta a mentőorvos.

Jobbnak láttam eltűnni Niall szemei elől, engem is sokkolt az, hogy lát, nemhogy szerencsétlen fiút. Ha nem jövök el mellőle, talán még mindig ott állna engem bámulva.

Az utcán bújtam meg Niall elől egy hatalmas fa takarásában. Onnan figyeltem ahogy betolták a mentőautóba. Amióta meghaltam, soha nem kellett bujkálnom senki elől, sőt azt akartam, hogy meglássanak. De akkor megrémültem. Örülnöm kellett volna annak, hogy lát engem. De mégis kérdések ezrei merültek fel bennem. Miért láthat engem? Mi oka van? Ki rendelte így? Az életben nincsenek véletlenek, ennek is oka van. Biztos vagyok benne.

Annyira belefeledkeztem Niall új képességébe, hogy Harry és Liam teljesen kiment a fejemből, de amint rájuk gondoltam már be is fordultak az utcába, hatalmas fékcsikorgással állt meg Harry terepjárója, szélsebesen a mentőautóhoz futottak, talán fél percig sem beszéltek a az orvossal, rögtön visszapattantak a kocsiba és követték a mentőautót.

Megnyugtató volt látni őket épségben, ezek szerint az álom nem előjel volt, ami nagyon jó hír volt.

Nem tudtam eldönteni mit tegyek, Niall után kellene mennem? Vagy maradjak? De ha lát beszélnem kell vele!

Egyszerre érkeztem meg Harryékkel és a mentővel is a kórházba. De Niall előtt nem akartam addig felfedni magam ameddig nem lehettem vele kettesben, így úgy sasszéztam az emberek között, hogy takarjanak a fiú előtt ahogy tolták be. Elcsíptem tőle pár szót, ahogy Harry és Liam mellé vetődtek, gondolhattam volna, hogy nem tudja tartani a száját.

- Harry hidd el nekem! Láttam Őt, a két szememmel! - mutatott az említett testrészre.

- Niall beléd csapott a villám, ne szórakozz most ilyenekkel - fogta meg barátja kezeit Harry.

- Miért hiszed azt, hogy hazudok? Ekkora tuskónak nézel aki ilyennel viccelődik? Már megint kezded, inkább menj el!

Harry nem vette komolyan Niall kirohanását, mikor a vizsgáló elé értek, elköszöntek Nialltól aki persze Harrynek nem köszönt, majd leültek két szabad székre az ajtó mellett. Miután láttam, hogy Niall mentes a hely, én is melléjük ültem, mindaddig míg egy kövér pacák rám nem ült. Felálltam, és kénytelen voltam állva hallgatni a továbbiakat.

- Harry, lehet hülyének fogsz nézni, de én hiszek Niallnak. Nem volt időnk megbeszélni a nálad történteket, de nekem ez az egész gyanús. Éppen akkor robbantak fel az üvegek miközben Roxynak beszéltél?! Ez hihetetlen, mégis ha összeveted Niall eddigi észleléseivel, ez teljességgel lehetséges. Valld be magadnak is! - bizonygatta igazát Liam, bár hangjában felmerült némi kétkedés a saját szavai ellen, mégis magabiztosan fejezte be.

- Liam, hagyjál már! Téged lehet beszippantott Niall hülyesége de engem nem tud. Gondolkozz már! Niall szerelmes volt Roxyba! Mi más magyarázat lenne rá mint ez? Állandóan róla beszél, képzelődik!

Liam feje eltorzult dühében ahogy Harry sületlenségeit hallgatta, ami azt illeti én még fejbe is vertem, de egy kis hajlegyezésen kívül semmit nem értem el. Szemeimet forgatva néztem Liamet ahogy összeszedte a gondolatait, biztos vagyok benne, hogy nem akarta Harryt megbántani azért tépelődött annyit a válaszán.

- Bocs, de te elmebeteg vagy! - mondta ki végül, amivel én teljesen egyet értettem.

Ezután nem szóltak egymáshoz, Liam elfordult a másik irányba, Harry pedig a lábával kezdett rugdosni egy papírdarabot. Fél óra múlva Louis és Zayn is megérkezett a kórházba. Louis lélekszakadva futott eléjük, megszólalni nem tudott annyira lihegett.

- Mi mi mi? Mi történt Niallal?

- Csak egy kis villámcsapás - mondta egykedvűen Harry.

- Csak? Ez neked semmiség? Meg is halhatott volna! - ordított Louis.

- Jól van már! Engem szerinted nem érdekel? Te mit szólnál ahhoz, ha az első szava az lenne, hogy látja a szellemeket? Nincs neki semmi baja, ha már az első percben viccelődik.

Ezután nem is törődtek Harryvel, a két fiú Liamhez fordult aki elmesélt nekik mindent töviről-hegyire. Ők is szkeptikusan fogadták a szellemes részt, de nem firtatták a dolgot, inkább Liamre hagyták.

Az orvos 1 óra múlva közölte Harryékkel, hogy Niallnak egy kisebb égési sérülésen kívül ami a bal bokáján található nagyobb baja nincs, de 24 órára még megfigyelés alatt tartják. Nyugtatót kapott mert egy folytában a nevemet hajtogatta és akárki volt mellette mindenkinek elárulta, hogy látott. Persze az orvosok betudták ezt a sokk hatásának, úgy gondolták ha kialussza magát jobban lesz. Persze egyedül én tudtam mi is valójában az igazság. Niall, csodával határos módon, - ami talán nem is volt csoda, annyi minden történt már velem, hogy nem tudom eldönteni mi volt - kapott egy képességet : halottakat lát.

Harryék éjszakára hazamentek, hiába voltak bent barátjuknál, az nem ébredt fel egyhamar. Miután elmentek bátran léptem Niall ágya mellé, figyeltem őt és vártam mikor óhajt felkelni, amire hajnali 1 körül sor is került. Nehézkesen nyitogatta a szemeit, fölé hajoltam, hogy megbizonyosodjak benne, hogy tényleg lát-e. Nem kellett volna...

Hatalmasat sikított.

Ijedtemben akkorát ugrottam, hogy hátraestem, de ő még mindig csak sikított, és paplanját húzta fel az orráig, mintha elbújhatna előlem. Kínomban már nevetni kezdtem rajta.

- Niall hallgass már! Olyan vagy mint egy kislány! Én vagyok az Roxy! Nem bántalak - nevettem.

- Mit keresel itt? És miért látlak? - válaszolt néhány másodperc szünet után.

Hallottam a nővérke cipőjének kopogását és csendre intettem Niallt, majd pillanatok múlva, benyitott a fehér ruhás nő.

- Mi történt Mr Horan?

- Semmi... semmi, csak...csak rosszat álmodtam - dadogta engem nézve a szőke.

Helyeslően bólintottam, hogy ügyes. A nővér nem kérdezősködött tovább becsukta maga után az ajtót. Közelebb léptem Niallhoz, aki még feljebb húzta magára a takarót.

- Beléd csapott a villám, nem fáj? - kérdeztem.

- Nem, de elárulnád végre mi ez az egész? Meghaltam? Nem értek semmit!

- Élsz, ahogy látom makk egészséges vagy. De kaptál egy képességet a villámcsapás által, ahogy a mellékelt ábra is mutatja - mutattam magamra.

- Tudtam, hogy kísértesz, éreztem! De most mindenki megfogja tudni, hogy én nem hazudtam, őstehetség vagyok - csapott egyet a homlokára, amin nevetnem kellett, nagyon magabiztosan adta elő mekkora ász, hogy ő márpedig érezte.

- Nem csak én kísértettelek! Amúgy is csak a figyelmedet akartam felkelteni ugyanúgy mint Harryét, de az övét nem sok sikerrel - szomorodtam el.

- Ki volt az a szőke hajú lány? - kérdezte, majd arca hirtelen a félelem vonásait öltötte magára, lassan emelte fel a kezét és felém mutatott. - És...és mi az a hátad mögött?
 Hirtelen hátrakaptam a fejemet, de semmit nem láttam, de Niall ijedten folytatta tovább. Megrémisztett.

- Roxy... az....az a valami feléd közeledik!



44 megjegyzés:

  1. Szia!
    Megint igazam volt. Komolyan a te blogodat olvasva én is kaptam egy képességet, meglátom az elkövetkezendő részek tartalmát.
    Nagyon szuper rész lett, és wáo..
    Szavakat nem tudok rá mondani komolyan!
    Annyira sajnálom Niallt hogy senki sem hisz neki, habár már Liam haladás, és ez is felmerült bennem, hogy Ő fog előbb hinni benne ;)
    Nem tudok már nagyon mondani, nagyon siess, habár tudom, hogy nem igazán tudsz te sem! :(
    Pusszi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nagyon kíváncsi vagyok mit tudhatsz még, mert még én magam sem tudok mindent... :D
      Köszi. <3

      xx

      Törlés
  2. úr isten,de jó lett, gyorsan a kövit . =)

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁÁÁ......ez nem igaz!!!!MIÉRT??Pont itt kellett abbahagyni!!??Kíváncsian várom a köviiit :DD és még annyit,hogy NAGYON JÓ!!(akárcsak a többi):DD

    VálaszTörlés
  4. Annyira jó. Nagyon tetszik! Sajnálom, hogy itt hagytad abba. Nem tudom most mi van. Niall tényleg látja a holtakat? Ja és de durván fejezted be, konkrétan kirázott a hideg.......Kérlek minél hamarabb hozd a részt mert nem birok sokáig várni.......Gratula...:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, igen látja. Sietek de csak csütörtökön lesz rész, hamarabb nem tudom hozni. :/
      xx

      Törlés
  5. :ooooooooooooooo ASDFGHJK <3 NIAAALL!! IMÁDOM!

    VálaszTörlés
  6. ÁÁÁáh! Niall!! Dejóóó!! De mi volt az a végén? És Roxy miért nem látja? ÁÁh. nagyon várom a következő részt! :)) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, majd a köviből kiderül mi volt az a végén :D xx

      Törlés
  7. Még mindig utálom ezt a csúnya fehér komment dobozt. Valaki tüntesse már el könyörgöm!!!

    A rész pedig tök aranyos volt!! Alig vártam már! Szerintem jó lett. Szegény Niall pedig többet lát, mint kellene neki. Remélem nem erőlteti tovább, ezt a szellemet látok dolgot, mert a végén tényleg elmegyógyintézetbe kerül. Amit nem szeretnék.

    Harry egy pancser. Nem igaz, hogy nem elég neki a bizonyíték még ahhoz sem, hogy csak egyszer is felvesse a lehetőségét, hogy Roxy kísérti. Örülök, hogy Liam végre kezd hinni. Mindig elfelejtem, hogy testvérek, annyira fura:DD

    Nem tudom, én hogy reagáltam volna Niall helyében, de amint feltűnt neki, hogy mások nem látják Roxyt csöndben kellett volna maradnia. Mármint szerintem én ezt tenném. Niall meg mint egy kismalac, mikor üldözik:DD Annyira CUKI!! <3 Bár nem is csodálom, hogy megijedt, hiszen ő olyasmit is látott, amit Roxy nem, és ez valószínűleg elég ijesztő lehet.
    ~xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, hát tény és való nem a legjobb , de vagy megszoksz vagy megszöksz... :D

      Próbálom Niall reakcióit úgy leírni ahogy egy ilyen helyzetben egy normális ember viselkedne, mégsem természetes, hogy halottakat lát, főleg ha még csak kezdő stádiumban van ez a dolog nála...
      Niall miattad szerepel ennyit, na jó most már kénytelen vagyok írni róla mivel főszereplő lett, juppi :D
      Köszi, hogy írtál.
      xx <3

      Törlés
  8. Fúú, ez nem semmi, Niall látja Roxy-t, mert belecsapott a villám és túlélte. Nem semmi. Van egy sejtésem, hogy mi van Roxy háta mögött. Nagyon tetszett, izgalmas volt és már alig várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia igen jól látod így van :) Csütörtökön lesz új rész, köszönöm.
      xx

      Törlés
  9. Úristen, úristen, úristen. *-* Imádom, hamar hozd a kövit. ♥

    VálaszTörlés
  10. OMG!! Tudtam! Úgy tudtam, hogy nem halt meg!! :DDD
    Ennek nagyon örülök ^^ végre egy kissé boldogabb rész :D
    Nagyon jó lett! Harryt meg mostmár valaki vágja szájba... Elegem van belőle, komolyan... Mért? Mért nem képes hinni? És a többiek? Higyjenek már szegény Niall-nek... És Liam? VÉGRE! Ő is hisz Niall-nek ennek annyira örülök, hogy végre valaki aki nem rögtön lecseszi, hogy kussoljon csak hülyeségeket beszél... Na látszik, hogy neki jó a felfogása :D (félreértés ne essék)
    Nagyon jó rész lett! *--* Remélem a következő is ennyire jó lesz!
    U.I.: Ugye nem Mr.Holman van ott??? :OOO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nem akartam Niallt megölni...az nem lett volna helyénvaló...Jaj szegény Harry, igen bolond mostanában, de meglehet érteni... :(
      Köszi, hogy írtál.
      ui: Lehet...
      xx

      Törlés
  11. Nagyon jó! Teljesen bele éltem magam a történetbe úgy ahogyan mindig! Örületes a blogod!
    Te pedig nagyon jól írsz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök,hogy bele tudod magad élni :)
      xx

      Törlés
  12. Most először írok de nagyon imádom gyorsan hozd a kövit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, és várom további kommentjeidet is. Pusziii <3

      Törlés
  13. Miért nem tudok ehhez a bloghoz az aztán, és a wow-on kívül mást is írni??
    Ááá..megvan mit írok...
    Ijjá Jijjjá jóóó (párdon ma kicsit lefárasztottak)
    Várom a köviiit :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Hát nem tudom, elakad a lélegzeted vagy valami ilyesmi? :D De örülök, hogy ennyire tetszik.
      xx

      Törlés
  14. Azta imádom Niall képessége maga lett az ász!!!Folytasd gyirsan!!!

    VálaszTörlés
  15. Imdááádoom Nagyon izgi lett:* Gyorsan a kövit:))<3

    VálaszTörlés
  16. A blogood új himnusza: AAAAZZZ AAA BBBLLOOOGGG MEEELLLYYYEEETTT AAAZZZ EEEGGÉÉÉSSSZ VIIILÁÁÁÁGGG IIIMÁÁÁÁD!:DDD majd valaki meg szenésítheti:P <^333333333333333333333333333

    VálaszTörlés
  17. Hát csak megérkeztem, az iskoláját! :-)

    Sajnálom, hogy ennyire későn, és csak ehhez a részhez írok, de ha magyarázkodni kezdenék, az olyan sekélyesnek tűnne...

    Szóval: imádom Niallt. Annyira édes, hogy fél, meg fosik. Persze, természetes, hogy összecsinálja magát, nem tudom, én hogy reagálnék, ha látnék egy szellemet, bár, mint a mellékelt ábra mutatja, Roxy ugyanúgy néz ki, mint a halála előtt, még csak nem is foszforeszkál, szóval nincs gáz.
    Remélem, most, hogy látja Rose-t, egy kicsit beszélgetnek, és végre többet tudunk meg a lányról. Számomra most ő a legérdekesebb szereplő. Igen, tudjuk, hogy halt meg. De hogy mi is van, volt körülötte, hogy miért, szóval az apróságok, amiket mindenki tudni akar, még nem derültek ki, és én nagyon kíváncsi vagyok rá.
    No, és persze arra is, hogy mi van Roxy háta mögött. :-D

    Harry... Én nem értem, hogy miért írja mindenki, hogy úú higgy már nekik, hát itt a halott barátnőd. Könyörgöm, ki az, aki csak úgy elhinné, hogy az ember, akit igazán szerettél, csak ukmukfuk itt van, és ja, egyébként kísért is. Hagyjuk már, kiröhögném az illetőt, még akkor is, ha Niall Horannek hívják. Ez teljesen nyilvánvaló emberi reakció. Egyszer már elvesztette, és a tény, hogy halott, magában foglalja, hogy ha itt is van vele, nem lehet az övé, kvázi megint elveszti. Ki az az állat, aki ezt többször át akarja élni? ( Dzsézöszgott... Harryt védem.)

    Ami engem most igazán piszkál, az a jó szellem, rossz szellem, ami sejtéseim szerint nemsokára bővebben is olvasható lesz, Rose történetével együtt ezt várom. :-)

    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, üdvözöllek újra itt. :D
      Niallt én így képzelem kis félősnek, mégis bátornak. De próbálom kicsit viccesen előadni ezt az egészet, hátha élvezhetőbb lesz.
      Rose-zal kapcsolatban nem biztos, hogy többet fogsz megtudni, egyelőre nem szerepel a terveim között, hogy írok róla...de bári megeshet...
      Na végre aki megérti Harry miért nem hisz Niallnak :D nem is ecsetelem ezt, mert leírtál mindent ezzel kapcsolatban.

      Köszi, hogy írtál. xx <3

      Törlés
  18. OMG.Nem irok regényt mer tudod hogy imádom,és ha nem hozol minimum most egy részt egyenes Hollandiából fojtalak meg:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Sajnos nem tudok részt hozni még, majd csütörtökön :D
      xx

      Törlés
  19. Ez..ez...ez....... NINCS RA SZOO*-* ISTENIIIIIIIIIIIIIIIII*~* ROHADTUL TEHETSÉGES VEGY <3
    HAMAR KÖVIT*W*<33 :3

    VálaszTörlés