2013. október 2., szerda

13.Rész -Ne mondd el!-

Sziasztok, újabb résszel érkeztem, remélem nem vagytok összezavarodva a történésektől, ígérem minden világossá válik előbb-utóbb... de a végén mindenképpen. :) Jó olvasást.
ui: Érdemes beraknom zenéket a részekhez? Szoktátok hallgatni olvasás közben?


"Attól remegsz, mi nem jön, és mit el sosem veszítsz, azt kell folyton siratnod."

 Niall egyre jobban hátrált az ágyában, és meredten nézett a hátam mögé. Ijedtemben csak forgolódtam, de nem láttam semmit. Talán tényleg hallucinál? Mit  láthat amit én nem?

- Niall, ne bolondozz velem, nem vicces! - szóltam rá erélyesen.

- Nem hazudok!

Abban a pillanatban nyakamat megcsapta egy bűzös lehelet, szinte kirázott a hideg tőle. A hajam is meglebbent a folyamatosan ismétlődő fuvallattól. Meredten álltam, a fejemet nem mertem hátra fordítani. Éreztem, hogy az a valami ami ott volt, gonosz és sötét teremtmény. Niall remegve bámulta a jelenetet, majd megszólalt.

- Roxy ez... ez Holman!

Amint meghallottam a nevét, a falhoz lapultam és szemeimmel őt kerestem. De még mindig semmit nem láttam.

- Itt van még? - suttogtam.

Egy pár másodpercig az Ír fiú követte szemeivel a dolgot, majd megkönnyebbülten fújta ki  a levegőt.

- Elment.

Értetlenül gondoltam ezt a jelenetet végig. Niall miért látja? Én miért nem? Talán ez is Niall képességéhez tartozik? Kezdett tudatosulni bennem Mona féltő szavainak jelentése. Azt mondta sokkal rosszabb is történhet velem, hiába vagyok szellem, hát erre célzott. Nem látom Mr Holmant, bármikor megtámadhat. Megöltem őt... biztosan nem kegyelmez majd. De hogyan állíthatnám le?

Szinte az egész éjszakát átbeszéltük Niallal, hamar átlendültünk Mr Holman-on, nem akartam, hogy Niall féljen. Bár éreztem a hangjában mikor arról beszéltünk, hogy igencsak rémült.

- Fájt mikor meghaltál? - kérdezte óvatosan már a reggeli órákban.

- Nem emlékszem, de azt hiszem nem. Jobban fájt az, amikor megláttam a testem mellett Harry-t és a családomat. Nem szólhattam hozzájuk, kezeim minden egyes érintéskor beleolvadtak a testükbe. Hidd el, hiába haltam meg, ugyanúgy fájdalmaim vannak. Nem testi, sokkal rosszabb.... a lelkem fáj.

Láttam rajta, hogy nem akarta tovább feszegetni ezt a témát, tudta mennyire rosszul érint a láthatatlanságom, elterelés képpen előhozakodott egy új témával.

- Biztos ne mondjam el nekik, hogy látlak? Lehet hinnének nekem.

- Ne mondj semmit! Liam talán sejt valamit, de ő sem biztos abban, hogy tényleg látsz engem. Harry úgyis hülyének nézne Louis-val és Zayn-nel együtt.

- Tudod milyen bosszantó, hogy hetek óta bolondnak hisznek? - tört ki idegesen hadonászva maga előtt.

- Elhiszem, ráadásul miattam van ez is. Emlékszel mikor megcsíptem a füled? Nem kellett volna, bocsáss meg! - néztem rá megbánóan.

- Tudtam, hogy te voltál! - kezeit felém nyújtotta, megakart ölelni.

Már én is majdnem hajoltam közelebb hozzá, mikor észbe kaptam, hogy attól még hogy ő lát, nem érinthet meg.

- Úgysem sikerülne - hajtottam le a fejem.

- Próbáljuk ki! - nyúlt ismét felém. - Kérlek.

Belenéztem csillogó kék szemeibe, egyszerre nyújtottuk egymás felé a kezeinket, izgatott lettem, bár tudtam, hogy nem lehetséges. Elsőként az ujjaink értek össze, de Niall ujjaiban az enyémek elvesztek.

- Tudtam - suttogtam.

- Néha én is szeretnék láthatatlan lenni, elbújni a világ elől, vagy a fiúk elől. Szerintük esetlen vagyok, pedig sokszor a hallgatásom nem azt jelenti, hogy nem tudok semmit az adott témával kapcsolatban, csak nem akarom kiadni magamból amit gondolok. Néha jobb a hallgatás.

- Most is azt hiszik megőrültél, Harry azt mondta szerelmes vagy belém.

- Ez hülye! - forgatta meg a szemeit. - De nem is érdekel, ő nem lát téged, és nem tud veled hülyéskedni ahogyan most én.

Nem tudtam mire készül, de takaróját levetette magáról, majd elém állt. Összeráncolt szemöldökkel mértem végig, éreztem, hogy valamit forgat a fejében.

- Játsszunk! - kiáltotta el magát.

Kezeit testembe szúrta, elsőnek azt hittem tényleg megőrült, de aztán élvezni kezdtem a helyzetet. Felakart vidítani. Elsuhantam előle, hogy ne tudjon újból áthatolni rajtam. Olyan volt mint egy gyerek, minden áron keresztül akart futni rajtam.

- Niall, olyan bolond vagy! - nevettem mikor kitértem előle.

Percekig folytattuk a játékot, Niall egyszer sem tudott átfutni rajtam, mindaddig, amíg meg nem pillantottam Harry-t és a fiúkat az ajtóban állni. Észre sem vettük, hogy megérkeztek. Niall hahotázva vágott át keresztül a szobán és átugrott rajtam. De olyan nagy hévvel, hogy a falnak ütközött. Harryék megdöbbenve figyelték ahogy társuk nevetgélve nekifutott a falnak. De nem tétlenkedtek sokáig Niall-hoz siettek, aki a földön feküdt fejét simogatva.

- Áúú - tapintott ki egy puklit a homlokán.

A többiek az ágyra segítették őt, láttam mindegyiken mennyire megrökönyödtek az előbbi jeleneten, várták a választ. De Niall nem akart magyarázatot adni miért futkosott a szobában nevetgélve, talán tudta ő is, hogy úgy festett mint aki pszichiátriai eset. Louis elégelte meg a kínos csendben való üldögélést.

- Elárulnád mi volt ez az egész?

- Semmi - vágta rá a szőke.

Talán látták Niall-on, hogy úgy sem fog mondani semmit, ezért inkább annyiban hagyták a dolgot egy rosszalló fejrázás után.

- És jobban vagy már? - kérdezte Harry.

- Veled nem tárgyalok! - válaszolt sértődötten.

- Miért? Nem csináltam semmit!

- Talán nem emlékszel milyen stílusban beszéltél velem? Ja és azt mondod szerelmes vagyok Roxyba?! Te megőrültél?

- Ezt meg honnan tudod? - fordult Liam felé Harry. - Te mondtad el neki? - mondta ki a szavakat idegesen.

- Én? Dehogyis! - emelte fel védekezően a kezét Liam.

- Mástól nem tudhatja! - kiabált Harry.

- Nem tőle tudom, nyugodj meg! - vágott közbe Niall.

- Fogd be! - rivalltam rá, mire ő rám nézett.

Mindenki odakapta a tekintetét ahol álltam, de nem láthattak. Harry Niall felé fordult és szúrós tekintettel közeledett felé.

- Ugye nem akarod megint azt bemesélni, hogy Roxy mondta!?

- Nem, nem mondok semmit. Nem lehet. - válaszolt egykedvűen.

- Mi az, hogy nem lehet?

- Békén hagynátok? Liam te maradj, beszélni szeretnék veled! - utasította a fiúkat.

- Mi van azzal, hogy látod a szellemeket? - vágott közbe Zayn.

- Miről beszélsz? Nem látok én szellemeket! - nevetett erőltetetten a szőke.

- Tegnap még nem ezt állítottad - sóhajtott Louis.

Harry érdeklődve figyelte a fiúk vallatását, de ő nem szólt közbe. Reménykedtem benne, hogy Niall nem szólja el magát, az beutalót jelentene az elmegyógyintézetbe.

- Rosszul voltam - válaszolt röviden.

- Azt is csak képzelted, hogy érzed Roxyt? - érdeklődött kíváncsian Harry.

- Nem éreztem őt, semmi sem volt igaz. Hazudtam! - ordította Niall.

- Tudtam! Egy szemétláda vagy! - szűrte a szavakat Harry dühösen, majd felállt és az ajtóhoz sietett.

- Nálad nem szemetebb! - vágott vissza az Ír.

Niall rám nézett mikor Harry bevágta maga után az ajtót. Szegény nem így akarta ezt az egészet elintézni, miattam tette, csak, hogy leszálljanak a témáról. Nem akartam őket elvadítani egymástól, mégis sikerült. Végül Zayn és Louis is elhagyták a kórtermet. Liam maradt bent a szobában egyedül Niall-al és velem. A szőkeség felém fordult és suttogva kérdezett.

- Neki elmondhatom?

Liam szemöldökei megemelkedtek a megdöbbenéstől, hiába suttogott Niall, mindent hallott. Nem tudtam eldönteni mi lenne a helyes, Liam kezdte elhinni a létezésem, de mi van ha ő is hülyének nézné Niallt ha mindent elmondana neki?

- Ne mondd el, ne most! - válaszoltam.

Niall kérdően nézett, de nem akartam neki magyarázkodni. Jobb ha egyelőre titokban tartjuk azt, hogy lát engem. Az emberek többsége nem tudja feldolgozni a szellemek létezését, sőt nem is hisznek bennünk. Egyik pillanatról a másikra, még Liam-et és Harry-t sem lehetne meggyőzni arról, hogy mellettük vagyok. Nem akarom, hogy bolondnak tartsák őt, van időnk arra, hogy felfedjen engem. Először Mr Holman-nal kell törődnünk, ő az első számú problémánk.

- Elárulnád végre mi bajod van? Úgy viselkedsz mint aki bekattant! Esetleg van köze ahhoz, hogy szellemeket látsz? Van itt valaki? - nézett abba az irányba amerre Niall is.

- Nincs! - vágta rá pár másodperc gondolkozás után.

- Rendben, ha nincs mit mondanod, akkor elmegyek - felállt a testvérem, majd az ajtóhoz igyekezett, de még visszanézett... rám. - Mondd meg Roxy-nak, hogy hiányzik és nagyon szeretem - csuklott el a hangja.

Mire feleszméltem mit is mondott, már az ajtón kívül volt. Hitt bennem. Hitt Niall szavainak, annak ellenére, hogy barátja már tagadta amiket előzőleg kijelentett. Ő az én testvérem, akit nem lehet átverni.

- Niall ne bámulj már! - szóltam a szőkére.

- Hülye vagy! Ő hisz nekem, miért nem mondhattam el?

- Gondolkoztam, szerinted melyik a jobb ha tudja, hogy mellette vagyok, de nem láthat, vagy ha egyszerűen elfelejt és éli tovább az életét? Éppen elég, hogy a te életedet felforgattam, várjunk még! - kértem őt.

- Ezért nem akarod, hogy elmondjam Harry-nek? Nem akarod felforgatni az életét?

- Igen, ez is az oka. Bármennyire is fáj nekem, új életet kell kezdenie, velem így sem úgy sem tudna. Halott vagyok, mégis vágyom arra, hogy vele legyek. Nem tudok tőle elszakadni, még nem.

Ezután elmeséltem neki, hogy Harry álmaiba tudok belekapcsolódni, ott együtt lehetünk. Ő sem értette mi miért van, csak azt tudtuk biztosra, hogy ami körül vesz minket az nem mindig a valóság, a túlvilág tele van rejtélyekkel, amit még én magam sem tudtam megmagyarázni.

Muszáj volt Harryhez elmennem, annyira vártam már az estét, hogy vele legyek. Vártam az álmunkat, vele akartam lenni, tudtam, hogy csak képzeletben, mégis elhitettem magammal, hogy akkor jobb lesz nekem. Önző vagyok, kisajátítom az álmait, de nem tehetek róla... szeretem.

37 megjegyzés:

  1. Szia! Én is pont most vok és olvasom a részeket, nagyon tehetséges és ügyi vagy! Szeretnék segítséget kérni valami közösségi oldalon:) példa blog! puszii csajsziim!:) :*:'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Ha benne vagy a csoportban ott rám írhatsz...
      xx

      Törlés
  2. Imádom a blogodat *-* egyszerűen fantasztikus!!! ez hihetetlen mennyire jól írsz!!**-** :D :)így tovább,várom a kövi részt!!! xx:*

    VálaszTörlés
  3. hát igen.. nem csalódtam! :D imádom! Nagyon jó lett egyszerűen annyira, hogy komolyan ahhw! Szegény Liam.... annyira szereti Roxyt meg minden és milyen jó, hogy ő hisz abban hogy Niall látja őt :D komolyan.. Harry nagyon kész van szegény... sajnálom őt nagyon de akkora barom... most akkor Harry hitt Niall-nek? Mert ő szentül állította, hogy ez ekkora hülyeség erre most csak úgy kirohan? :O egyébként a kérdésedre a válasz: igen én mindig meghallgatom a számot amit kiteszel :D nagyon jó lett várom már a következőt! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszi :) <3
      Harry nem nagyon hisz Niallnak, mégis titkon reménykedik benne, hogy Roxy vele van...már csak az álmait várja, úgy ahogy Roxy is.... :(
      Örülök, hogy hallgatod a zenéket. :)
      xx

      Törlés
  4. Nagyon imádoom!!Siess a kövivel:DD

    VálaszTörlés
  5. :O HŰŰŰHA micsoda fantaziad van....Nagyon nagyon nagyon ugyes vagy .Igazan erekes tortenetet irsz . Szemely szerint imadom ahogy irsz <3 Mar nagyon varoma kovetkezot >D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi, hát fantáziám az van az biztos, bár ebben az évadban sokat segít Annie Sawyer,/ akinek szintén nagyon jó blogjai vannak/
      xx

      Törlés
  6. imáááááádom♥ annyira nagyon imádom ♥

    VálaszTörlés
  7. Mint az összes többit ezt is IMÁÁDTAAAM♥

    VálaszTörlés
  8. Válaszok
    1. Szia, egyelőre nem tudom mikor lesz rész, de legkésőbb jövőhéten csütörtökön. :)
      xx

      Törlés
  9. <3 annyira jóó. <3 :)) kérdésedre válaszolva, igen mindig berakom a zenéket olvasás közben;) ennek köszönető, hogy egyes részeknél sírok :p :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia köszönöm :) Hát igen a zene sokat segít a 'sírásban'. :) xx

      Törlés
  10. Nagyon Tetszik!Alig várom a következő részt! Remélem majd hisznek Roxyban de tovább is tudnak lépni! :)
    Ness;D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, hát majd minden kiderül előbb utóbb... nem ígérhetek semmit. :)
      xx

      Törlés
  11. Uhh ez nagyon jó lett :) várom a kövit :) ♥

    VálaszTörlés
  12. SZIA ! NAGYON TESZIK MINT MINDIG , DE VALAHOGY OLYAN ÉRZÉSEM VAN MINT HA HARRY IS HINNE NIALL-NEK, CSAK NEM AKARJA BEVALLANI.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm. Harry nem nagyon hisz neki, vagy tényleg az van amit te mondasz, hogy még magának sem akarja bevallani, de megérthetjük Harryt is, mert abba kapaszkodik amibe csak tud, adott esetbe Niall szavaiba...azért sértődött meg most, mert Niall azt mondta hazudott. :(

      xx

      Törlés
  13. Istenem... Niall drágám annyira cuki. Főleg így őrülten:DD Szinte végig nevettem...
    Liam nagyon tetszik nekem... úgy érzem ő partner lesz a szellemesdiben:D Harry egy bunkó.
    Louis és Zayn pedig élnek.

    "Vártam az álmunkat, vele akartam lenni, tudtam, hogy csak képzeletben, mégis elhitettem magammal, hogy akkor jobb lesz nekem. Önző vagyok, kisajátítom az álmait..." - ez az egyik kedvenc részem. (a másik, hogy Niall falnak rohant:DD)

    aj, most csak ennyi jut eszembe.
    ~xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, bár Niall nem őrült, de tényleg annak tűnik külső szemmel. :D Szegény.
      Nagyon örültem mikor megláttam, hogy pont ezt a részt emelted ki, nekem is ez volt a kedvencem. :)
      xx

      Törlés
  14. Szia:)
    Hát itt vagyok,:)
    Nagyon jó lett,mint mindig most is imádtam és nem találtam hibát benne..A legjobban az a jelenet tetszett amikor Roxy és Niall játszanak..meg amikor Niall a falnak rohant na azon nem tudom meddig nevettem..borzasztóan tetszik a blog..
    Siess!!! :)) Ne engedd hogy bántsa Roxyt Mr.Holman :'((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia köszönöm :) Örülök, hogy megnevettettelek, bevallom én is nevettem mikor írtam. :) Hát Mr Holmannal kapcsolatban nem mondok egyelőre el semmit...majd kiderül mi lesz vele kapcsolatban. :)
      xx

      Törlés
  15. Szia..
    Tudtam hogy egyszer eljön ez a pillanat is :p
    nagyon szuper lett, sajna most nem nagyon tudok mit írni.. :/
    nagyon szuperés siess :*

    VálaszTörlés
  16. Dragam!!annyira tetszik ez a resz is.. Zsenike vagy!!!minel hamarabb kovetkezo reszt!!!:**<333

    VálaszTörlés
  17. Istenem...siess a kövivel..már nem birom:)))♥
    xxx Claire

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés